Forum för levande historia upphandlar webbyrå

Beskrivning av upphandlingen i korthet

Syftet med upphandlingen är att teckna avtal med en webbyrå. I avtalet ingår att hjälpa oss bygga en ny version av vår huvudsakliga webbplats levandehistoria.se och därefter också drifta och vidareutveckla webbplatsen.

Avtalets art, omfattning och mängd

Inga volymgarantier ges i avtalet, men omfattningen på arbetet beräknas uppgå till cirka 1,5 – 2 miljoner kronor under 2022 då en ny webbplats ska tas fram. Och under avtalets efterföljande år beräknas omfattningen på arbetet ligga på cirka 400 000 kronor per år då det mest intensiva arbetet med att ta fram en ny webbplats då övergått till vidareutveckling och drift.

Arbetet att ta fram en ny webbplats innebär att leverantören tar ett helhetsansvar för processen. Leverantören behöver därför kunna erbjuda konsulter med en rad kompetenser, innefattande exempelvis informationsarkitekter, kravanalytiker, projektledare, UX:are, formgivare, testare samt front- och backendutvecklare.

Förfarande

Förfarande: Öppet
Avtalsform: Kontrakt

Viktiga datum

Sista dag för frågor: 2022-01-21
Sista anbudsdag: 2022-01-31 (Tyvärr har vi inte haft möjlighet att besvara alla frågor i tillräckligt god tid innan sista anbudsdag. Därför har sista dag för att lämna anbud flyttats fram fyra dagar till den 31 januari.)
Anbudets bindningstid: 2022-08-22

Ladda ner upphandlingsdokument

Ytterligare information du behöver finns i följande upphandlingsdokument.

Information_om_upphandlingen.docx

Bilaga 1 - SLA-avtal för drift och hosting.docx

Bilaga_2_-_Avtalsvillkor.docx

Bilaga_3_-_Intygande_av_att_skallkrav_uppfylls.docx

Frågor och svar

Svar på frågor som kommit in angående upphandlingen publiceras här på upphandlingsplattformen e-Avrop